برگزاری نشست هم اندیشی رخداد انقلاب با موضوع نقش انقلاب و آموزش عالی در دانشگاه پیام نور میبد

نشست هم اندیشی رخداد انقلاب با موضوع نقش انقلاب و آموزش عالی در دانشگاه پیام نور میبد برگزار شد.
این نشست  در پیام نور مرکز میبد بعنوان یکی از صد مرکز منتخب از بین 300 مرکز پیام نور، 26 بهمن  با سخنرانی دکتر شهاب الدین وحیدی استادیار رشته الهیات و معارف اسلامی دانشگاه میبد برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر پاک گوهر ضمن خیر مقدم به دکتر وحیدی و سایر شرکت کنندگان در جلسه توضیحات مختصری در خصوص برگزاری نشست در مرکز میبد و موضوع جلسه ارائه دادند.
در ادامه دکتر وحیدی با توجه به همزمانی تاریخ جلسه  با روز ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها به بیان نقش و جایگاه زنان در اسلام پرداختند و مقایسه ای در این خصوص با سایر ادیان و مذاهب داشتند، در ادامه جلسه نیز ایشان به بحث در خصوص نقش انقلاب اسلامی در رشد و توسعه علم و آموزش عالی، مقایسه پیشرفتهای بعد از انتقلاب با زمان های قبل و سایر کشورها و سایر موضوعات پیرامون آن پرداختند.